Appartement te WOLUWÉ-SAINT-PIERRE (1150)

€ 350.000

Omschrijving
Ideaal gelegen nabij het Dumontplein, in een rustige, groene omgeving (naast een park) en in een klein gebouw, mooi appartement met twee slaapkamers van ongeveer 60m².
Dicht bij het Saint Luc-ziekenhuis.
De flat is onlangs gerenoveerd. Het bestaat uit een hal die toegang geeft tot de voorkant van het appartement, een woonkamer van ongeveer 20m² en een halfopen keuken (vitrokeramische kookplaten, oven, afzuigkap, vaatwasser en koelkast).
Aan de achterzijde heeft het appartement een centrale badkamer met bad, WC en lavabo, twee slaapkamers van ongeveer 8m² en 12m² die toegang geven tot een achter terras op het oosten.

Op de bovenverdieping een volledige ruimte van twee kamers van ongeveer 26m² aan de voorgevel, ingericht met een woonkamer van ongeveer 18m², kitchenette, douche, toilet. Ideaal zou kunnen zijn voor vrij beroep of studio voor tiener van het gezin.

Op de begane grond is er een parkeerplaats voor twee auto's, waarvan één is aan het appartement toegewezen, en een wasruimte.

PEB: F. Elektriciteit in overeenstemming. Stedenbouwkundige informatie in orde. De eerste verdieping maakt deel uit van het pand maar is na zijn ontwikkeling niet administratief geformaliseerd geweest.

Oliegestookte ketel. Maandelijkse kosten: gedeeld door eigenaren van het gebouw (slechts één). Geen syndicus.

Niet-contractuele informatie. De verkoper behoudt zich het recht voor een aanbod vrij en autonoom te weigeren of te aanvaarden op basis van verschillende criteria, zoals het bedrag van het aanbod, de opschortende voorwaarden, de termijn voor de ondertekening, enz.
Meer info: delphine@charlesimmo.be of 0471.722.144
Financiële Info
Energie certificaat
EPC
:
In aanvraag


Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
In aanvraag
Bouwvergunning verkregen
:
In aanvraag
Dagvaarding uitgebracht
:
In aanvraag
Verkavelingsvergunning
:
In aanvraag
Bestemming
:
In aanvraag
Erfgoed
:
Nee
Comfort
Verwarming
:
Niet meegedeeld
Oriëntatie achtergevel
:
Oost
Type dak
:
Niet meegedeeld
Keuken
:
Niet meegedeeld
Lasten
Algemeen
Prijs
:
€ 350.000
Aantal slaapkamers
:
2
Aantal badkamers
:
1
Adres
:
Rue des Hiboux 44, 1150 WOLUWÉ-SAINT-PIERRE
Bewoonbare opp.
:
60 m²
Woongedeelte
:
26 m²
Google kaart
Uitzicht op straat