Onze sterktes

Het verkopen van een onroerend goed is vaak een stressvolle tijd vanwege emotionele en financiële factoren. Bij CHARLES IMMO  hebben we dit goed begrepen. Wij garanderen u daarom het volgende:

Onze tarieven zijn zonder verrassingen

In tegenstelling tot andere makelaars werken wij niet op commissie, maar met een vast en afgerond PAKKET. Wij zijn een “all-inclusive” makelaar, onze tarieven zijn transparant en eerlijk, dus u komt niet voor verrassingen te staan. 

Een familiale en betrokken team

Wij zijn een multidisciplinair team bestaande uit een vastgoeddeskundige en een makelaar. Zo kunnen we het leven van onze klanten makkelijker maken die van een volledig aanbod willen genieten. Onze familiale aanpak betekent voor u dat we toegewijd zijn, en met u wensen samen te werken. De garantie dat u slechts één gesprekspartner heeft die altijd naar uw behoeften luistert, is essentieel voor ons. Gezien we buren zijn, komen wij langs wanneer het voor u past, ‘s avonds en zelfs op zondag.

Een gratis en eerlijke schatting

Een eerlijke verkoop - of verhuurprijs is het belangrijkste element bij het aanbieden van uw woning op de vastgoedmarkt. Het eerste criterium voor kopers of huurders is immers het budget. Als uw eigendom in een prijscategorie valt die niet de juiste is, zal het zeer waarschijnlijk niet de aandacht trekken van potentiële kopers of huurders. Daarom bieden wij een kosteloze en eerlijke schatting aan, rekening houdende met de marktomstandigheden. Onze professionele expertise en gepassioneerde aanpak in de vastgoedmarkt, al meer dan 20 jaar, in de regio’s Brussel Zuid en Sint-Genesius-Rode en dit zowel in de verkoop en als de verhuur zorgt ervoor dat wij u dat kunnen garanderen. 

Snelle samenstelling van een compleet dossier

Wij regelen alles: van het begin tot het einde van uw dossier. Alle nodige juridische documenten worden opgevraagd, we brengen u in contact met de professionelen die bijvoorbeeld nodig zijn om een PEB te bekomen, een elektrische certificering te behalen. Tijdens welbepaalde en tijdelijke promoties kunnen we, in samenspraak, zelfs bepaalde administratieve stappen van u overnemen zoals de notaris, de gemeente, enz. zonder bijkomende kosten.

Optimale zichtbaarheid van uw vastgoed

CHARLES IMMO  zorgt voor de beste zichtbaarheid van uw vastgoed via verschillende communicatiemedia (web advertenties, Facebook-groepen, panels, virtueel bezoek, enz.). Onze website is anders dan traditionele websites. De panden worden op een aantrekkelijke manier gepresenteerd. Dankzij een groot advertentiebudget willen we alle aan ons toevertrouwde panden in de verf zetten. Hiervoor maken we gebruik van regionale en nationale communicatiemiddelen in functie van het type vastgoed. We hebben ook een soliede database met potentiële kopers/huurders.

Voor elk pand maken wij professionele foto's. Onze uitgebreide ervaring in marketing en fotografie is ook de kracht van ons team. Door uw pand in de beste omstandigheden te laten ontdekken, garandeert een goede eerste indruk, en dat is zeer belangrijk.

Een perfecte kennis van de markt

Met CHARLES IMMO  zet je ALLE kansen aan uw kant! We stellen de relatie en tevredenheid van onze klanten centraal.